torsdag 1. november 2007

Pumpkin Pie



Halloween feiringen vår begrenset seg til å bake og spise amerikanerenes dessertpai no.1, nemlig pumpkin pie. Den smaker litt som kremet pepperkake, og har en myk og porøs konsistens. Veldig god! Har smakt den for mange år siden da jeg jobbet sammen med ei som opprinnelig kom fra USA, og det var kjempesnadder.

Pumpkin Pie

  • 1 butterdeig i paiform
  • 150 g sukker
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts ingefær
  • 1/4 ts malt nellik
  • 2 egg
  • 1 boks LIBBY'S® 100% Pure Pumpkin
  • 1 boks Viking Melk
Bland sukker og krydder i en liten skål. Pisk egg i en stor bolle og tilsett gresskar og vikingmelk. Deretter sukker og krydderblandingen. Helles i butterdeigen i paiformen.
Stekes i 15minutter på 220 celisius, reduser varmen ned til 175 celsius i 40-50 minutter til paien er fast inni (stikk inn en kniv el)

Serveres med krem!

Ingen kommentarer: