torsdag 30. juli 2009

I dag er det nøyaktig en måned til termin. Og vi var på ultralyd for å sjekke mengden fostervann igjen. Adrian var også med denne gangen, og han var veldig opptatt av om babyen skulle ut nå, og om jeg hadde vondt :-D

Sist var det 9% mer enn normalt, en prosent mer enn hva man "tillater" før man setter opp ekstra ultralyder og kontroller. Alt er fremdeles helt fint med den lille, og meg, men jeg får altså ekstra ultralyder nå på slutten for å holde ting under oppsyn. Jenta veier nå 2730 gram, allerede 100 gram mer enn Adrian da han ble født 3 uker før termin! Hun er 14% større en gjennomsnittet i forhold til fullgåtte uker, men heller ikke det var noe som skulle være kompliserende i svangerskapet eller fødsel.

Kynnerene har blitt hyppigere og sterkere i det siste, så jeg tror nok ikke jeg kommer til å gå hele tiden ut. Men hvem vet, kanskje hun trives så godt at hun blir der inne til september!

2 kommentarer:

Marielle sa...

Når er termin?

Therese sa...

Mens termin er 16 august, men UL termin er 30. Spennende å se når det blir, Adrian kom 3 uker før UL termin, så jeg forventer nærmest det samme denne gangen :-)