søndag 11. oktober 2009

Et lite livstegn fra en travel, sliten og gjennomsyret lykkelig Therese!

Nå har Tomine rukket å bli 5 uker gammel, og siden siste innlegg har vi vært på skrytetur til Kr.Sand for å vise frem vår lille nykommer til venner og familie. Tomine var faktisk bare 13 dager gammel da hun tok sin første flytur! I tillegg har jeg og Adrian kost oss i Dyreparken og på skogtur med venner, mens Tomine har vært hjemme.

Jeg tror han synes det var litt godt å få mamman sin helt for seg selv igjen, og ikke få høre "vent litt, Tomine skal bare ha litt mat/bleie/trøst" osv. Jeg må skryte litt av han, han takler rollen som storebror kjempegodt, faktisk over all forventning. Han har jo gått fra å være minstemann/enebarn, og dermed få ganske mange fordeler av det, til å "bare" være mellomstemann. Men han har ikke blitt oversett av den grunn; Tomine fikk en haug av flotte gaver i Kr.Sand, men jammen fikk ikke Adrian også en gave av absolutt alle som gav til Tomine. Det setter jeg stor pris på, men er absolutt ikke forventet eller nødvendig.

Som sagt er det travle tider, så bloggen er mildt sagt nedprioritert. Men jeg skal forsøke å oppdatere litt oftere enn jeg har gjordt siden fødselen, når ting har begynnt å få nogenlunde rutine.
I morgen skal jeg avgårde og prøve bunaden som har ligget ferdig på Husfliden og ventet mens jeg har gått gravid, det gleder jeg meg til! Jeg gikk jo opp 21kg i svangerskapet, og har en 8-10 kg igjen før jeg er tilbake til normalen, men jeg tror ikke det vil ha noe å si for bunaden. Uansett så har jeg jo to måneder til på meg før den skal brukes i dåpen 13.desember.

Her kommer et lite bilderas fra turen til Kr.Sand:Min nydelige bestemor, "Ollis" - oldemor til Adrian og Tomine.


Adrian viser frem lillesøster til tante Gerd.


På skogtur i Kr.Sand, og en ivrig Adrian som insisterte på å bære sekken (som var blytung!)
Bål må til på tur, og Adrian fant opp et nytt begrep; en bålet pølse! Noe som slettes ikke er så dumt, en pølse er jo egentlig hverken grillet eller stekt på bål, den er jo faktisk "bålet" :-)


Gøy å kjøre karusell helt selv i Dyreparken!


En ny liten kamerat som ble vunnet i "tautrekking". Denne mistet vi faktisk like etter den ble vunnet, og da vi dro tilbake for å vinne en ny, fikk vi en identisk av damen i boden. Snille dyreparkdamen :-)


Se! Levende "Ludde"! Adrians uatskillelige følgesvenn er lammeskinnet han fikk da han var baby, kalt "Ludde". Å se en ekte, levende Ludde var stor stas.


Veldig spennede å se mating av løvene!


Ingen kommentarer: