onsdag 18. mai 2011

Hipp hipp HURRA!

Endelig er det 17.mai!

Dagen startet klokken 07:00 da vi ble vekket i tradisjonell stil av korpset som står rett utenfor kjøkkenverandaen og spiller. Jeg våknet først, og gikk over gangen inn til Adrian og fikk vekket han. Han spratt opp da han hørte musikken og vi fikk en herlig start på dagen fra kjøkkenvinduet.
Klokken 10:00 var vi på Torridal og så toget, spiste pølser, is, kaker, sukkerspinn, fisket i fiskedam og traff kjentfolk. Og jammen ble det ikke litt romance på Adrian - han fikk et avskjedskyss av en barnehageveninne midt på truten :-)
Kl 12:30 var programmet ferdig og vi dro vi hjem for litt avslapning, og Tomine fikk formiddagshvilen sin.
Kl 16:00 var vi i byen og sto klare og fikk se borgertoget. For en gangs skyld fikk vi kjempegode plasser og store og små koste seg med alle de morsomme innslagene. Musikken slo særlig an hos Tomine som satt å hoppet og danset med hele kroppen underveis!
Etter toget gikk vi rundt og kikket på folk, kjøpte mye rart (og som vanlig overpriset) godteri, gassballonger og annet stæsj de selger i bodene.
Klokken var blitt 19:15 da vi kom hjem, og mens Tomine fikk middagsglass og la seg for kvelden, spiste resten Spareribs med tilbehør, og Panna Cotta med bringebær til dessert.
En trøtt Adrian måtte bæres i seng på slutten av kvelden!


 Klokken 10 sto vi klar og fikk se toget med skolene og barnehagene gå fra Strai til Torridal (vi hadde som mål å rekke å bli med i toget, men vi måtte nøye oss med å rekke å se toget i stede). Synd men jeg, Adrian og Tomine gikk i barnehagens tog 16.mai iallefall.


 På Torridal fikk Adrinan sine aller første russekort, meget stas!


 Jippi, fiskedam!

Fangsten var såpebobler, en ballong og kjærlighet.


 Den store favoritten - sukkerspinn! Både i Torridal og i byen måtte vi kjøpe :-)

Her står vi i byen og venter på borgertoget.
Blåste litt her, så det var jammen ikke lett å få bilder av gassballongene uten at de føk i veien!

Ingen kommentarer: