fredag 2. september 2011

Hurra for Tomine som fyller to år i dag!!

"Hipp Hipp HURRA! " roper jeg mens jeg knipser villt i dag morges. Og her var det ingen tvil om hun husket fra 17.mai hvordan man vifter med flaggene hver gang vi sier hipp hurra! Hun våknet til ballonger i lampene og huset pyntet til bursdagsfest, så det var feststemning fra hun sto opp kl. 07.

 Muffins måtte vi nesten ta med i barnehagen så det ble litt feiring der også :-)Ei ekte prinsessekrone, og med selvvalgte klistremerker på. Hun har bilde av Drømmehagen-gjengen på siden, noe hun raskt hadde valgt ut selv blant alle de utallige motivene de hadde. Desverre har NRK Super nettopp sluttet å sende det på barnetv, noe som er litt krise for Tomine som er ihugga Hinkel Pinkel fan!Endelig tid for pakker!

Adrian hadde kjøpt fin vaskeklut og propp til badekaret som henger i en frosk! Passer perfekt for badenymfen Tomine.

Venter spent og utålmodig mens morfar åpner de tusen skruene og låsene som holder dukken fast i pakken.... :-)

 En badedukke som kan svømme!
Tante Marianne traff spikeren på hodet, Tomine elsker å bade, og elsker å bade med lekene sine :-)

 I tillegg til de fine klærne hun har på seg for anledningen, fikk hun disse kaserollene av farmor!


Enda en dukke!

En baby som kan spise, drikke, tisse i bleie og på potte! Tomine ble meget fascinert av sistnevte, kanskje fordi hun såvidt har begynt å prøve seg selv på potten.


En meget fornøyd liten dame som nå er blitt trebarnsmamma (hun hadde en liten jentedukke fra før), og som i skrivende stund sover søtt med dem alle tre i sengen sin. Til søndag blir det en liten samling med familien, og jeg tror det blir godt med en dags pause mellom øktene av gaver og oppmerksomhet - mange inntrykk som skal få synke inn :-)

Ingen kommentarer: