tirsdag 25. oktober 2011

En hel uke (omtrent) med fest!

Tirsdag 18. oktober fylte jeg 29 år, og på onsdag 19. oktober ble Adrian 6 år. Så dermed har det vært festligheter i alle varianter, både hjemme og ute, helt til søndag. Min bursdag +Adrians "hjemmebursdag" + bursdag med klassen og familiebursdagen på søndag har tatt mye tid og krefter. Men nå må vi jo få ut litt bilder. Hovedsaklig fra Adrians feiringer såklart :-)


På søndag kveld laget jeg ferdig invitasjonene som skulle deles ut på skolen på mandag til gutta i klassen:
Onsdags morgen klokken HALV FEM! Adrian klar som et egg for å åpne gaver og bli gjort stas på :-)


Jeg pyntet rommet hans mens han sov natten før dagen:
Endelig! Bilen han hadde ventet på med eget avkryssingskjema i ukeshvis :-)
Han fikk åpne noen gaver før skolen, og litt flere da han kom fra skolen. Vi hadde hjemmelaget pizza, ostekake og litt minifeiring sammen med mor og far og Tomine. Her står gaver fra Trondheim sammen med noen av gavene fra morgenen.En fornøyd gutt som legger seg den kvelden sammen med en gave fra Tomine: Albert Åberg in person!


På lørdag var det feiring med gutta i klassen på Leos Lekeland.Tomine lurer pappa med i sklie som har maaange svinger....Etterpå: "-No e det dinj tur, æ e heilt ødelagt æ nå...!"


Sjekk den avkledde stakkaren i bakgrunnen...:-) Er mildt sagt svært fornøyd med å ha guttegjengen på lekeland i stede for hjemme i stua!Et falskt smil og ett tomt blikk...:-) To som tydelig gav uttrykk for at de var klare for å dra hjem etter to og en halv times intens feiring :-)
Og siste feringen var med mine fettere og kusiner, tanter og Adrian og Tomines mange små tremenninger:

Ingen kommentarer: