onsdag 11. januar 2012

Kaffe med Trinny og Susannah!

Da vi satt på skolen i dag, kom noen av oss på at Trinny og Susannah, moteguruene fra England, skulle være i Kristiansand i dag. Vi fleipet og lo litt om det før vi kjapt bestemte oss for å ta en tur til byen i lunchen, og - hvem vet - kanskje få et glimt av dem. Vi dro innom kafeen Drømmeplassen for å ta en kaffe, og tror du ikke vi gikk rett inn hvor de holdt på å rigge til opptak :-)
Vi ble utrolig fnisete og starstruck, og vi var så heldige å finne et ledig bord rett ved siden av dem! Kafeen er smal og nokså intim, så vi hadde dem rundt oss på alle kanter og det var ganske uvirkelig. Snakk om flaks og spenning en helt vanlig onsdag :-)

Her er et innslag i Fædrelandsvennen om besøket deres!
Damen i midten ble "offeret" for deres kritikk og stilråd.

Her er Ray Kay! Han er en norsk regissø og fotograf som har gjort det stort i Hollywood ved å lage musikkvideoer til bl.a Britney Spears, Lady GaGa, Justin Bieber, Beyonce, Steven Tyler, Diddy, Enrique Iglesias, Cheryl Cole, Willow Smith, James Blunt og Gloria Estefan.
Vi hadde en kort, men interessant samtale med han; "Skal dere sitter her?" -"Ja?". "Da kan dere regne med å bli litt filmet, for vi skal gjøre opptak på bordet her (ved siden av)". "Ok!".  
 Hehe :-)

Ingen kommentarer: