lørdag 11. februar 2012

By Malene Birger

 Til sommeren skal jeg i bryllup, og da må man jo pynte seg litt! Siden jeg ikke er særlig fan av knæsje farger og blanke stoffer, fant jeg ganske fort ut at kjeder som f.eks Agape ikke hadde noe for min smak:

 Eh. Nei takk.


Og da jeg fant denne nydelige pudderrosa kjolen på bymalenebirger.com trakk jeg et lettelses sukk :-) Den kan knytes på flere måter, og jeg likte den best som "stroppeløs"(se bildet lenger ned i innlegget!).
Men da jeg også fant den fantastiske strutsefjærvesken, ble det bare perfekt. Jeg liker faktisk vesken nesten bedre enn kjolen, og har bestemt meg for at den er FOR fin (og dyr) til å bare henge å vente på et bryllup. Så den skal jeg bruke sammen med skinnjakken min, sorte antrekk og kanskje til og med jeans. Har blitt utrolig fascinert av strutsefjær etter at jeg så en strutsefjærlampe i et av interiørbladene mine:


Vesken er passe sær, sart og vakkert på en gang. Liker kontraster, og denne kombinasjonen av duse farger og myke fjær sammen med den mørke sløyfen og grove lenken var perfekt, synes jeg :-)Elsker fine poser! Og inni posen var også en pose til å legge bort vesken i, en såkalt dustbag: Her er kjolen, men i burgunder! Min er da altså pudderrosa, som man ser bak vesken :-)

Ingen kommentarer: