fredag 27. juni 2008

Lenge siden siste innlegg! En liten oppsummering...

Siden sist har det gått slag i slag med eksamener, festivaler, jobbing, planlegging av ferien og i tillegg et tappert forsøk få skikkelig kvalitetstid med flokken i marka og bading (de få dagene det var varmt). Dessuten har jeg hatt endel papirarbeid hengende over meg som en tikilosblokk med bekymring; når kommer vitnemålet, rekker jeg å sende det inn sammen med ettersendingsblanketten 1.juli, hvor er ettersendingsblanketten, hvor kan jeg få godkjent kopi av vitnemålet, rekker jeg å få kopiert og sendt det før vi reiser, hvor er søknaden om stipend og lån for neste semester, husk å sende inn søknaden om stipend og lån, husk å finne frem reiseforsikringskortene, ordne oppbevaring av posten mens vi er borte, betale alle regningene før vi drar, osv, osv......

I tillegg har jeg fundert, tenkt og grunnet lenge over hva jeg skal søke til neste år... Må si jeg begynner å bli ganske lei av alt som har med helse og omsorg å gjøre (i yrkessammenheng å gjøre), men samtidig er jeg redd for at det er det eneste jeg på en måte "kan". Eller, kan og kan, det er mange som gjør jobben min bedre enn meg, kanskje spesielt når jeg nå begynner å miste gnisten. Jeg har vel egentlig alltid drømt om å kunne jobbe med litt mer varierte oppgaver, som ikke er så rutinepreget som i helsevesenet. Samtidig som jeg liker å ha retningslinjer å gå etter, kan dagene fort bli litt kjedelige og lite engasjerende. Det er mange jobber innen helse og omsorg, og sykepleien trenger ikke nødvendigvis å bety turnusarbeid på et sykehjem eller sykehus. Men nå har jeg -igjen- byttet om på prioriteringene mine på samordna opptak; nå står sosiologi på 1.plass. Sykepleien har blitt dumpet ned til 3.plass. Så får vi se hva det blir av meg...
Drømmejobben nå er å kunne jobbe innen en humanitær organisasjon, som f.eks Fremtiden i våre hender, Redd Barna, Leger uten grenser osv. Kryss fingre for meg!

Akkurat i det jeg nå skulle til å legge ut litt bilder fra sist, gikk kamera tom for batteri. Så siste innlegg før ferien får bli uten bilder.


God sommer til alle,
og takk for et fantastisk skoleår til 3afpa!

1 kommentar:

Linn! sa...

Jeeij! Oppdatering! :-D Jeg liker oppdateringene dine ;) Har samme digre bunken selv. Pluss litt til. Skal flytte straks, og kommer til å rote bort alt som er viktig. Ordner seg.

Vi har hatt et virkelig morro skoleår! Håper bare vi greier å møtes once in a while nå i ettertid også.