lørdag 7. november 2009

Magebilder, før og etter fødsel!

18.08.2009. 15 dager før Tomine ble født.

02.09.2009. 7 timer etter keisersnittet. Må bare elske antrekket. Hot-hot-HOT :-))

06.11.2009. 8uker etter fødselen. Et par runder på tredemølle og i solarium, så er vi i mål :-D Mammabuksen brukes flittig enda, som dere ser!

Jeg slenger meg med resten av mammabloggerne jeg følger, og legger ut litt magebilder fra før, underveis (?) og etter fødselen. Det gikk ikke like fort å komme tilbake i form denne gangen, men jeg øyner absolutt håp om å komme inn i mine gamle klær igjen snart. Det verste er egentlig bukser, fordi jeg alltid har gått med nokså stramme bukser, og rompa og lårene mine er de tregeste til å forsvinne. Men med ei robust Simo Kombi, og verdens VERSTE bakke fra barnehagen og opp, så skal det nok gå bra!

3 kommentarer:

Lady E sa...

Oy skal si du har kommet deg flott! Sliter fremdeles med masse kvaps 5 mnd etter fødselen. Og en overheng delux over k.s arret..

Therese sa...

Jeg har også et overheng etter ks, og enda mer nå som jeg har hatt to. I tillegg er arret kjempestygt, ser ut som legen har skjært i blinde med skjelvende hånd! Lurte på å legge ut bilde av det også, men det er så nært bikinilinjen at jeg føler jeg viser frem litt mer enn jeg burde :-)

Marielle sa...

den magen så jo slettes ikke verst ut! tror den barnehagebakken fungerer bra :) Her bærer jeg nok noe preg av at vi bor rett ved siden av et kjøpesenter, ikke langt å gå uansett hva man skal ha tak i.. ehe:)