lørdag 20. februar 2010

 


En liten tigergutt som skal i karneval i barnehagen!
I går, fredag, var det karneval i barnehagen. Adrian var utkledd som en skummel tiger, og gledet seg så mye at vi måtte ha en kostymeprøve allerede på onsdag. Bilde er fra da, men jeg kan forsikre om at han så ganske lik ut den dagen det ekte karnevalet var ;-)

Da han kom hjem, fikk han dra på overnattingsbesøk til farfar og Sigfrid, noe han hadde etterlyst lenge. Siden Stian dro på hyttesnekringstur med gutta, passet jo det bra. Da slipper han å bli lest for på sengekanten med en sutrende Tomine ved siden av, som ikke hverken er intressert i bok eller å sitte stille, og iallefall ikke ligge på lekematten alene i stuen. Har ikke tall på alle gangene Adrians koselige høytlesning-/leggestund har blitt "sabotert" av Tomine, (eller pappa som jobber overtid/er ute, alt etter som en ser det...). All ære til alenemødre som har mer enn en pode!

På fredag formiddag var jeg og minstemor ute på luftetur, og da tok vi veien om kirken som både hun og storebror er døpt i. Synes den er så koselig.Havstein Kirke, som både Adrian og Tomine er døpt i.
Passasjeren hilser fra nedi dunposen sin :-)

I dag, lørdag, fikk jeg endelig gutten min tilbake fra overnattingsbesøket. Han fikk bestemme middagen, og da ble det Joikaboller med potetmos. Skikkelig gourmet mat, meg og Adrian ordentlig sansen for det. Etterpå var det lørdagsgodt og Pinoccio på DVD. 
Tror han har kost seg skikkelig, og slitt ut besteforeldre og onkel og tante, for han sovnet før hode traff puta i kveld.

1 kommentar:

Stine sa...

Så arti med karnevall! Herlig kostyme =)

Håper dere har hatt en fin helg