onsdag 7. april 2010

Nå er vi offisielt sørlendinger!


Nå har vi nesten flyttet helt inn i det "nye" hjemmet våres. Siden jeg, Adrian og Tomine tok fly ned, hadde vi bare 30kg baggasje med oss - dvs bare klær. Resten av flyttelasset kommer med Stian som kjører en stor leiebil og kommer ned nå til helgen. Huset vi bor i er mitt barndomshjem, og planen er å gi det en skikkelig makeover, både innvendig og utvendig. Her er det mange muligheter, bl.a et ubrukt loft med full takhøyde som kan bli noen fine soverom, tv-stue og kanskje litt bodplass.

Uken som gikk, påsken, har vi tilbrakt med venner og familie, i både inn- og utland. Noe av det første vi gjorde var å dra til Danmark med veninnen min Silje og lillebroren hennes Ådne. Ådne er endel år eldre enn Adrian, men de to fant hverandre veldig kjapt, og har kost seg skikkelig sammen. Vi hadde med bil, så vi hadde derfor god mulighet til å få mest mulig ut av turen. Vi kjørte til Ålborg, og besøkte Aalborg Zoo. Det var spennende, og vi fikk se mange dyr "live" for aller første gang. For oss som er vant med Kristiansand dyrepark, virket zoo`en litt stusselig, særlig for dyrene. De gikk i små innhegninger, og tilbrakte store deler av dagen (om ikke hele) på betonggulv og bak jerngitter med blitzlys og hylende barn rett i ansiktet.

På søndag var samme gjengen på kino og så "Dragetreneren". Den har fått gode terningkast av kritikerene, og jeg synes den levde godt opp til forventningene. Nesten litt skremmende gode detaljer i filmene fra Dreamworks og Pixar for tiden, snart bedre enn virkeligheten :-)


Her kommer et lite bilderas fra Danmarksturen, hovedsaklig fra dyreparken:

3 kommentarer:

Stine sa...

Så gøy!
Grattis med ny bolig!
Blir spennende å se fremover.

Hildepilde sa...

Så godt å se at dåkker har det så bra! :-)))) Du må vær flink å blogg no som dåkker e fløtta. Magnus hæls!

Therese sa...

Skal blogge så ofte jeg kan :0) Nettet her er elendig, men vi jobber med saken!
Hils Magnus og de to søte små så mye :-))