lørdag 2. oktober 2010

Soverommet er ferdig!

Dvs. det mangler gulvlister, bilder, evt kommode og senere ny dør, men jeg tør faktisk kalle det ferdig. Endelig!
Det første sparklestrøket ble gjort 24.september, men fordi jeg nesten bare har fått mulighet til å jobbe etter skolen mens Tomine sover, så har det ikke kunnet gått så mye raskere. Men den som venter på noe godt...  :-) Resultatet er akkurat som jeg håpet og ønsket meg, mørkt, lunt, og klassisk vakkert. Skikkelig jenterom!

24.september: Her sparkles og pusses det for harde livet!

25.september: Aller første malingstrøk. Litt skeptiske på om det var rette fargen, den så rett og slett ikke ut. Men etter tredje strøket var det ingen tvil, den er nydelig!

28.september: Malt ferdig tak, lister, vindu og vegger. Hengt opp nye gardiner og kledd sengen. Tapeten var bestillingsvare og ble hentet 30.september. Samme dag kom lysekronen.

Tatt i dag, like etter at parketten ble lagt. Litt dårlig lys med mobilkamera, men det går så mye raskere å laste opp disse bildene.

Kronjuvelen på rommet :-) Fra Lisbeth Dahl, via Carolines Butikk. Kom etter bare tre dager!

Gardinene er tunge, i en type semsket kvalitet. Jeg har to pynteputer på sengen i samme stoff. I karmen ligger et lite såpestykke pakket pent inn med hilsen og takk for bestillingen av lampen fra Carolines Butikk.

Garderobeskapene sto etter mamma og de, men knottene var malt lilla (typisk mamma!) så de fikk et strøk hvitmaling samme som listene.

Tapeten litt nærmere. Borge Eco Velvet 2606. Den er råfin, blomstene er i myk fløyel og bakgrunnsfargen helt nydelig. Men, ingen klatring på veggen! Den tåler ingen ting :-D

Parketten, matt hvitmalt eik. Spesielt valgt fordi den passet så godt til tapeten! :-)

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Kjempe fint soverom!
Koselig blogg. Takk for titten, jeg kommer igjen :)
Klem fra mammaKine.

Linnj sa...

Wow!
Skikkelig, skikkelig stilig, Therese!
Sånn soverom kunne jeg også tenkt meg :)