torsdag 25. november 2010

Fortsettelse av oppdateringen de siste ukene!

 15 November: Vært hos frisøren og fått juleklippen. Bare hårvoks i toppen, sveisen er helt normal ellers :-D Fikk velge seg en liten ting i lekebutikken etterpå, og da ble det skateboard!


18 November: Kom hjem fra barnehagen med denne filla på panna. Hadde snublet og slått seg på en stein på tur med barnehagen. Var ikke store kuttet, men det blør som kjent ganske mye fra sår i hodet. Jeg fulgte formen hans nøye, men ingen tegn på hjernerystelse. Men på kvelden klaget han over at det var vondt i panna, og ville ha en kald klut på den da han skulle sove. For sikkerhetsskyld fikk har fri fra barnehagen dagen etter og var hjemme hos pappa mens jeg var i praksis.

 Har tatt litt lenger tid med hans rom enn med mitt, men det har vært travle tider! Men nå begynner det å bli bra. Lampe fra nye Ikea Sørlandet :-) Blir vel litt leker og stasj til rommet derifra tenker jeg :-)

 Tomine er ikke vanskelig i matveien! Tennene hennes har tatt seg god tid, men når de først kommer, er det alle på en gang. Først kom de to nede. Så plutselig oppdaget jeg to jeksler i overmunnen, og like etter kom de to nede. Omtrent samtidig kom fire hvite streker til syne i overmunnen, så nå gnager og eter hun på alle materialer for å teste ut sitt nye utstyr. Gnisser tenner gjør hun også, grøss :-S :-)

Ingen kommentarer: