søndag 15. april 2012

Besøk i Dyreparken og helikoptertur!

I går var jeg, Adrian, Tomine og Stian en tur i Dyreparken. Det er spesielt koselig å besøke Dyreparken om våren, for da har mange av dyrene fått småttiser :-)

 
 Adrian kjøpte en liten fugl som kvitrer, og den fikk være med å se på alle dyrene :-) Tomine i shoppingmodus! 


I tillegg ble denne lørdagen  litt spesielt spennende, både for store og små. Vi har nemlig kjørt med helikopter! Det var så gøy! Jeg trodde faktisk ikke det var så mye anderledes enn vanlig fly, som jeg jo er temmelig vant med. Men det var mer som å kjøre en veldig, veldig høy berg og dal bane. Nå kjørte nok piloten litt ekstra rally for anledningen, men det litt av et sug i magen når du sitter i en vanlig bilsele og stuper rett ned i vektløs tilstand med panoramautsikt fra det glasskledde "huset" man er i! Det var plass til tre personer pluss pilot, så Stian kjørte med Adrian og Tomine, og jeg kjørte etterpå sammen med to andre. Jeg skulle virkelig likt å sett og hørt reaksjonene på småttisene, men jeg fikk høre av Stian at det var fryd og latter over headsettet. Tomine hadde begynt å synge på "Hiv o Hoy, snart er skatten vår" da de fløy over Dyreparken og kaptein Sabeltanns rike :-)


Blikket som sier alt :-)


 På med headset og hele pakka!

Så var det endelig min tur!

 Sug i magen!!

Utrolig gøy å få opplevd! :-)

1 kommentar:

Marielle sa...

Åååh, så gøy! :)) Fikk lyst å dra i en dyrepark nå, men er dessverre ingen her oppe i nord. Får legge sommerferien innom Kristiansand tror jeg:)