lørdag 28. april 2012

Teater, lekeland og kjente fjes!


Det er kort fortalt hva som skjedde denne uken. På mandag var vi i det nye opera og teaterhuset Kilden og så Karius og Baktus. Eller som Tomine kaller det, Baktus og Markus :-) Det var kjempegøy, for store og små, og selv om de hadde tolket det på en litt moderne måte, var det heldigvis ikke klusset med hverken replikker eller melodier. Selveste Tannfeen fortalte mellom hver akt, og det var live orkester på scenen som både spilte og tok del i stykket.
 Fra plakaten til stykket

Adrian fikk bestemme, og middagen ble på McDonalds før teateret :-)I døren bak her var stykket!På torsdag var Adrian invitert i bursdagsfeiring til en i klassen på Leos Lekeland, og meg og Tomine ble med:

 Opp for å skli! Sklia ble litt for skummel, så Tomine nøyde seg med å skil fra enden i stede.I dag var det feiring av Barnefilmfestivalen i Kristiansand som fyller 15 år. Det var kaker, is, konkurranser, tegneshow med Øysteins Blyant, også traff vi på selveste prinsessa av Herli Land!
Herli Land er et show som går i Dyreparken på sommeren, som har blitt svært populært og som vi kjøpte på DVD og CD sist vi var der. En av hovedpersonene er altså prinsessa av Herli Land, og Tomine (og Adrian) ble temmelig starstruck da vi fikk hilse på henne i virkeligheten! :-)

 Adrian og Tomine venter tålmodig (ingen underdrivelse!) på tur....

Prinsessa av Herli Land! Hun skrev rosa autografer på hendene til barna :-)
I byen traff vi på kjentfolk, og da ble det littl lunch på Jonas B. Gundersen!


Ingen kommentarer: