torsdag 19. juli 2012

Legoland 4 - 7 juli Del 2

Fredag 7 juli var andre og siste dagen vi tilbrakte i Legoland. Til forskjell fra dagen før, var været grått og overskyet, og med perioder med regn. Med andre ord en værtype vi drømte om dagen før da vi gikk i stekende sol og brukte mye tid i kø for å kjøpe is og vann. 

 Honning og Ole Brumm er Tomines favoritter for tiden, så det var stor lykke rundt frokostbuffeten


 Morsomt å følge med på flyene mens man spiste, men ikke fullt så morsomt å høre dem på kveld og tidlig morgen mens vi prøvde å sove :-)

 En stor milepæle! Emma tar hull i ørene! Hun var kjempemodig, ikke en mine i ansiktet mens det pågikk :-) Men da Adrian utbrøt:" - Ka ska hu dama med det våpenet der?" så hun litt bekymret ut! Adrian hadde sett pistolen som lå klar på disken, og begynte vel å lure på hva vi egentlig hadde tenkt å gjøre mot Emma :-)

  Ser seg i speilet for første gang med øredobber! 

 Nå gjaldt det bare å klare å holde på hemmeligheten, planen var nemlig å overraske mamman :-) Og det klarte hun bra!

 En liten kikkerunde før Legoland.


 Første attraksjon ble det snurrende utkikkstårnet, med god oversikt over Legoland. 

 Middag i "Ville vesten" Gullgraving! Hadde vi bare sett denne dagen før, da vi var så varme... :-)Gullet ble "smeltet" om til medaljer, og gjett om det var noen stolte barn som gikk derfra!

  Pappa og Tomine skyter med laser!

 Om å gjøre å treffe de lysende punkten, forskjellige farger gav forskjellig poeng. 

 Jeeeii, iskrem! Ikke Haagen-Dazs, men litt god likevel ;-)


Vi dro fra parken etter to dager med tre opplagte og smilende barn, og to voksen som allerede var i gang å snakke om "neste års tur dit"! En veldig fin tur og stor suksess :-)

Ingen kommentarer: