tirsdag 25. mars 2008

Hjemme fra påskeferie

Meg og Adrian har kost oss i 9 dager sammen med venner og familie i KrSand denne påsken. Det har vært late dager med mye god mat, påskegodt, og SOL! Det var helt himmelsk å lande på Kjevik første dagen, solen stekte, vegene var helt tørre og vi observerte faktisk barn og voksne i t-skjorter og piratshorts! Det er på sånne dager man virkelig begynner å lure på hva man gjør i TrHeim :-D Men de to siste dagene snudde været totalt, og det datt ned en halv meter snø over natta. Så ferien som startet med solbriller og vårjakka, endte med snøfreser og hakking av steinhard snø i gården til mamma og de.

Noe som har utviklet seg til en tradisjon når vi er "hjemme" er å ta Adrian til frisøren. Det har gradvis gått bedre og bedre, og denne gangen gråt han bare ca 1/3 av tiden i stolen, og vinket smilende da han forlot salongen :-) Dessuten fikk han en dæsj Renati i luggen så han var riktig så fresh da han kom ut.

På Langfredag samlet min mormor hele familien og slekten (onkler/tanter, fettere/kusiner med barn) på Rica Hotell like utenfor KrSand Dyrepark til middag. Det var kjempekoselig, og det er en av få anledninger til å treffe alle sammen på. Etter maten samlet vi oss i en slags lounge med et band som spilte live. Adrian var første mann utpå dansegulvet og det tok ikke lang tid før han også hadde kapret scenen sammen med bandet. Han danset, klappet og jublet mellom sangene og smeltet nok flere enn bare sin mors hjertet... :-) Her traff han også søte Sara på 5år fra England som var på ferie sammen med foreldre og storebror Joey på 11år. Adrian løp etter henne og stjal både klemmer og kyss, og endte med å snakke tulle-engelsk med henne! Da vi dro ropte han "Bye-bye, Sara!" "Hade, bye-bye!" *Smelt*

Tiden sammen med familien går alltid altfor fort, og før jeg engang har landet på Værnes savner jeg dem noe forferdelig. Håper ikke det blir for lenge til neste gang!

Og til Silje og Rolf-Magne; Igjen, sweeet krypinn ;-) Og ord blir fattige når man får servert middag som man gjør hos dere...

Ingen kommentarer: